Приватна садиба «Гомул», с. Шешори

Опис

Дерев’яний триповерховий котедж, який може прийняти одночасно 15 осіб ( 1номер категорії люкс, 4 номери категорії півлюкс). Загальна площа 200м.кв. В садибі є кухня для самостійного приготування їжі ( холодильник, мікрохвильова піч, електро чайник, електро плита, посуд столовий і кухонний), 5 санвузлів ( туалет , умивальник, душова кабіна), 2 балкони з видом на гори. До садиби зручний під’їзд.

Неподалік садиби є ліс, водоспад, річка, в якій можна купатися. На подвір’ї — 2 альтанки, барбекю, відкрита тераса. До лісу – 20м., до річки Пістинька – 100м. Поруч проходить вело маршрут.

Номери

Півлюкс — двоспальне ліжко, телевізор, санвузол (душова кабінка, туалет, умивальник, фен), тераса. В двох номерах є холодильник з мінібаром. В номерах другого поверху є шафа для одягу.

Люкс — двоспальне ліжко, розкладний диван, телевізор, шафа для одягу, холодильник з мінібаром, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен), тераса.

Харчування

  • 2- або 3-разове харчування за домовленістю.
  • Домашня кухня, гуцульські страви, власні молочні (бринза, будз, вурда), м’ясні продукти.
  • До найближчого магазину — 15 м.

Сервіс за додаткову оплату

  • Користування барбекю (+дрова), праскою, прання речей.
  • Трансфер до гірськолижного витягу.

Сервіс, включений у вартість

  • Паркінг, зберігання багажу.
  • Прибирання кімнат — за бажанням клієнта, зміна постелі та рушників (3 на особу) — 1 раз на 3 дні.

Спорт/розваги

  • Організація катання на конях або санях взимку (додаткові).
  • Катання на санках для дітей до 12 років.
  • Походи в гори, збирання грибів та ягід.
  • Настільний теніс — безкоштовно.
  • Стрільба з рушниці по мішенях.
  • Екскурсії: автобусні — до Косова, Яремче, Коломиї, Космача, пішохідні — на полонину Росохату, до Лебединого озера та ін.
  • Розроблений маршрут дводенної екскурсії Прикарпаттям.
  • До водоспаду Великий Гук — 100 м, Барани — 20 м.
  • До найближчого витягу 5 км.

Мобільне покриття

  • Київстар
  • МТС

Іноземні мови

  • Італійська
  • Польска
  • Російська

Зручності для велосипедистів

  • Велогараж
  • Мийка для велосипедів
  • Прання одягу
  • Сушіння одягу
  • Набір інструментів
  • Інформація про веломаршрути
  • Велопрокат
  • Сніданки

Контакти

  • Микола Вишиванюк
  • Вул. Остапа Вишні, 1, С.Шешори, Косівського р-ну, Івано-Франківської обл.
  • Телефон: +380(3433)4-05-45, +380(50)671-93-36, +380 (50)961-98-02
  • E-mail: homul@ukr.net
  • http://www.karpaty.info/ua/uk/if/ks/sheshory/hotels/homul/

Як доїхати

Автомобілем: трасою Коломия-Косів Р-24, у с. Пістинь повернути на Шешори, в Шешорах їхати до стадіону, біля каплички повернути праворуч у вуличку до котеджу. Автобусом з Косова або Коломиї до центру села. Далі радимо домовитись з господарями про зустріч.

Фотографії

16 коментарів до запису “Приватна садиба «Гомул», с. Шешори”

  1. Ірина

    Дуже гарний будинок, як ззовні та і всередині. Дійсно зелений туризм у Карпатах!

  2. Ігор

    Природа чудова. І це всі плюси. До мінусів: 1. хамське відношення персоналу (власниці). 2. малюсенькі номери з меленткими ліжками та малим сан вузлом. 3. вода є тільки в номері на першому поверсі. 4. ціни на харчування космічні. 5. тотальна економія економія у всьому (світло, вода).

  3. Справжній Гуцул

    Уважаемые туристы, крайне не советую рассматривать Гомул для отдыха. Вернулись с отдыха 11.08.2012. Хозяйка, или управляющая, Мария неадекватная хамка. Хочу обратить внимание, что местные соседи очень не добродушно о ней отзываются. Подъезд к коттеджу отвратительный, можно сказать его вообще нет, только на тракторе ( при этом надо ехать в гору). Номера маленькие, не уютные, очень жарко. С питанием вообще отдельная история, ни а какой домашней кухне можете не мечтать,в лучшем случае если сами себе приготовите на очень маленькой общей кухне. Цена 350 грн. (не делайте предоплату, это чмо деньги не возвращает) для номера в Шешорах выглядит просто космической. Будьте внимательны при бронировании через интернет. Природа в Шешорах для Прикарпатья очень средняя, есть много более достойных мест.
    Удачных путешествий.

    • Назар

      Кацапові як завжди не вгодиш, а якщо ” нє нравіцца – пажалуйста в ванючій Крим”

  4. Наталія

    Доброго дня! Тільки вчора повернулись з чудового краю Шешори і неймовірно затишного котеджу “Гомул” (відпочивали на свята). Описувати будівлю та територію котеджу не має сенсу, фотографії дійсно відображають реальність.
    Котедж знаходиться на невеличкій горі, дорога кам’яниста, але якщо Ви гарний водій, то проблемою для Вас це не буде. На території готелю достатньо місця для паркінгу.
    Ми проживали на другому поверсі, номер 2. Це звичайний двухмісний номер, вартістю 350 грн. Кімната достатньо простора і затишна, зі зручним ліжком, шафою, тумбочками, холодильником і ТВ. Ванна кімната також не змусить Вас відчувати себе якось не зручно, є всі необхідні речі, все чистеньке (полотенця, одноразові капці, комплект мила\шампуні також надаються) місця вистачає для всього, хоч танцюй! Ніяких проблем зі світлом не було, вода гаряча є постійно, єдиний недолік – якщо весь будинок одночасно користується водою у великій кількості, колонка просто не встигає накачувати іі та прогрівати, необхідно трошки почекати.
    У номері також був величезний балкон з комплектом плетеної меблі, ввечері просто чудовий варіант посидіти і помилуватися зоряним небом, а вранці з чашкою кави Ви просто зачаруєтесь красою гір і свіжістю повітря.
    Вікна кімнати виходять на сонячну сторону і погода в ці дня була просто пекельною, але ніякої духоти чи жари ми не відчули, завжди було прохолодно.
    Що стосується харчування, то в котеджі, де ми проживали була кухня, також на подвір’ї окрема будівля. Ніякої тісноти не відчули, предостатня кількість посуду для самостійного приготування їжі. В господині ми нічого не замовляли, харчувалися декілька разів у місцевому ресторані «Аркан» (на жаль, це єдиний заклад, де можна смачно поїсти за більш-менш доступними цінами) або ж готували самі.
    Однією з переваг котеджу є все ж таки його розташування – дуже близько до гір і річки з водопадами. Дорога займала не більше 3 хвилин і Ви вже купаєтесь гірській річці.
    Дякуємо Господині Марії за гарний відпочинок. Привіт з Києва!

  5. Остап

    Відпочивали компанією з дітьми на День Конституції. Дуже сподобалося що є кухня, криті мангали, посуд етц – і саме головне ніхто над душею не стоїть, повна свобода 🙂

    Заклад сам класно продуманий і в плані різьби по дереву видно що працювали майстри, багато красивих дрібних і великих деталей – я таке вперше зустрів хоча в Карпатах бував у багатьох місцях.

    Нам насамперед пощастило з погодою тому багато позитиву. Близько до річки, можна було купатися (і купалися). До Аркана (єдине нормальне місце де можна поїсти) краще на авто – пішки теж можна але трохи є куди йти.

    Познайомилися також з власниками – нормальні, прикольні люди – легко спільну мову знайшли. Та – заїзд мабуть взимку туди важкий на легковушці (камяна дорога, коротка але досить стрімка). Але якщо ви вже відважилися в Шешори їхати то ви або з Ів Фр області (і вже звикли до бездоріжжя) або морально готові до бездоріжжя і тому це для вас не проблема)))

    Власне мій вердикт такий – була б нормальна дорога туди зі Львова то були б частими гостями. А так – дорога це єдиний великий серйозний мінус. Але з часом забувається і знов хочеться туди їхати.

  6. Лана

    Дуже гарне місце,є всі зручності,смачна кухня за бажанням,нам дуже пощастило з погодою тому мали можливість ходити до річки,загарати і купатися, де вималювуються просто неймовірні пейзажи.сама садиба виконана в дуже тонкому стилі,видно що власники надали велику уваги декору.в подвір”ї дуже затишно є мангали,альтанки,є бар де можна купувати пиво та напої прямо на місці. тому є всі умови відпочивати та насолоджуватись природою.

  7. Олексій Тернопіль

    Отзывы бред Коттеджи супер – камины альтанки на улице супер – посуда есть посудомоечная машина кстати тоже) – Марийка очень приятная женщина . Интерьер коттеджа главного ваще отдельная история !!! Если ехать в Шешоры то тока в Гомул не пожалеете)

    З.Ы. Тока люди оставайтесь Людьми и не придётся писать за хамское обращение)))

  8. коломиЯ

    Власниця Марія неадикватної поведінки людина.її нервує шо віддихаючі довго сидять.води багато неможна користати.газу тоже. Хто хоче відчути себе 60 річним пенсіонером всі туда

  9. Ставр

    Дякуємо Марії за гарний відпочинок!!!
    Котедж “Гомул” – Дуже гарне місце!!!
    Затишно, є всі зручності, камины альтанки, чудова природа!
    P.S. Привіт з Тернополя

  10. Галина

    відпочивали компанією
    14.02.15
    -в номерах дуже холодно +6, розмови з власником не допомогли
    -грязна несвіжа білизна, по всій видимості обмочена, але адміністратор запевняла що “замокла”:)
    -в номерах неприбрано, хоча попереджені були заздалегідь
    -на скарги і застереження про негативні відгуки власник сказав – “пишіть що хочете, мені все одно”

    дуже не рекомендую!

  11. Анна

    Доброго вечора, панове! Природа прекрасна!!!!! Як завжди….Коротко про котедж: ЖАХЛИВО!!! Умови “неймовірні”:
    -на вулиці зима, а опалення немає..
    -відсутність води і газу в одному приміщенні…
    -байдуже відношення…
    – бруднюча постіль!!!!!
    – недостатня кількість ковдрів..( і це при відсутності опалення)..
    – і т. д.
    Я б могла ще довго описувати свою обуренність, проте ви НЕ ВАРТУЄТЕ НАВІТЬ Й ТИХ СЛІВ..

  12. Анна

    Читаю негативные отзывы и просто поражаюсь, такое чувство что мы отдыхали в разных местах. Мы приехали на майские большой компанией с маленькими детьми! Все очень и очень понравилось!!!! Место отличное, все чисто, красиво!!! Номера отличные, горячая вода есть во всех номерах без исключения!!! Цены на еду не высокие, владельцы садыбы прекрасные люди, встретили нас очень тепло!!!! Мы все очень довольны и приедем туда еще и не раз))) Единственный минус это то, что в доме прохладно, но это не вина хозяев, там закончился отопительный сезон и потсавили везде ограничения на счетчик и если начать топить повыбивает все и тогда не будет ни воды, ни света. нам дали обогреватель и все было хорошо.

  13. Анна

    Хотелось бы еще добавить по поводу дороги туда, многие пишут что дорога и заезд ужасные, да , не спорю тяжело, но вы в горах ребята а не на островах!!!!! и По поводу того что хозяйка возмущается что долго люди сидят вечером, полный бред)))) Мы сидели сколько хотели никто нам и слова не сказал)) Конечно если шуметь, орать и неприлично себя вести то конечно будут замечания, они тоже люди и хотят отдохнуть! Вы приехали отдыхать а они трудятся каждый день с утра до ночи чтоб всем угодить!!!!

  14. Жанна

    Тільки приїхали з відпочинку!!! Емоції зашкалюють, і всі тільки позитивні. З господинею стали друзями і плануємо восени приїхати побачити осінню Косівщину. Номери достойні, територія доглянута, відношення прекрасне, а сюрпризи від господині !!!! Купались у річці, ходили на Росохату. Харчувались і у котеджі і у ресорані Гук та Ардан. Рекомендуємо!!!

  15. Анонім

    Це УЖАС!!!!! Не рекомендую!
    Приїхавши на гуцульщину очікувала на гостеприємність, але отримала хамство…. ціни на рівні готелів де мають бути всі зручності, а ми отримали тільки койку місце 2 на 2 і ванну з грибком в 5 см… ((( телевізор не працює ((( взяти мисочку чи дрова то платиш окремо по 50 грн за одну одиницю((( при виселенні залишивши в альтанці яка була надана нам до житла якісь бутилки використані, посуд, ми почули відверте невдоволення від власників що типу ви свині і як це ви не поприбирали і не винесли мусор…. де в якомусь готелі клієнтові сміють казати поприбирай, це п…дєц… клієнт платить гроші і має право на відпочинок а не на прибирання… я була в багатьох закладах на гуцульщині але такого ще не зустрічала ((( сором їм… вони хочуть заробляти гроші але клієнтові вгодити так ні не треба, навіщо? нехай платять люди, поф….іг…. я в ШОЦІ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *