До Зарваниці — на роверах

З благословення Косівського отця-декана Романа Іванюлика, у супроводі священика, катехитів і диякона з 16 по 18 липня від церкви св. Василія Великого, що на Москалівці в м. Косові, організовується та проводиться проща у Зарваницю, де знаходиться чудотворний образ Матері Божої Зарваницької.

Особливість цієї прощі у тому, що вона здійснюватиметься на велосипедах.

Ключовим наміром цього богомілля буде прохання про заступництво, порятунок, допомогу і спасіння для тих, хто залежний від алкоголю, наркотиків, тютюнокуріння, азартних і комп’ютерних ігор, розкоші і лихварства, та про розраду і поміч для тих, хто страждає і терпить поряд із ними.

Усіх, хто матиме щирий намір і бажання долучитись до неї, запрошуємо завітати до церкви св. Василія Великого, що на Москалівці, або зателефонувати за номерами тел.: (067)369-31-37, (067)924-11-31, 2-45-90. Ви зможете отримати детальнішу інформацію і настанови щодо організаційних та інших питань.

Певних обмежень щодо участі у прощі немає, окрім тих, які залежатимуть від неміцного фізичного здоров’я, малолітнього віку і наявності справного і зручного ровера.

Також усіх бажаючих запрошуємо відвідати Богослужіння Святої Літургії у Москалівській церкві, яке відбудеться у неділю 11 липня. Після її закінчення матимемо змогу обговорити усі питання і деталі організації та підготовки проведення прощі.

Олександр Тіца,
с. Смодна.

Публікація газети «Гуцульський край», Косів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *