ГО «ВелоКосів»

ВелоКосів готує документи на реєстрацію громадської районної спортивної організації. На велоздибанці вкотре відмітили повний ігнор нашої діяльності, небажання співпраці чи розвитку туризму в районі з боку косівської «влади».

На фото хлопаки обговорюють нюанси та план дій на новий велосезон. Цього року крім звичних веломаршрутів будемо проводити етно-велопоїздки в села Косівщини, щоб зібрати матеріал для нового проекту «Гуцулія».

Слідкуйте за новинами!

6 коментарів до запису “ГО «ВелоКосів»”

  1. Віктор З.

    Друзі, молодці! Я теж хочу у ваші етнографічні та інші поїздки — соромно сказати, але я ще не їздив по косівських веломаршрутах… 🙁 Надолужу цього літа!!! Пропоную у співпраці ВелоКосова, ВелоКраїни і КРК організувати влітку 4-5 денний “табір-мандрівку” для любителів гірського ровера – прокатати всі маршрути Косівщини і околиці. Думаю, людей 10 зі Львова-Києва можна було б зібрати! Ваша думка про це? Давайте визначатися з датою і які там ціни на проживання цього року (для реклами!), і виставляти оголошення на всіх наших і ваших сайтах та фейсбуках! Віктор 🙂

    • Станіслав Михайлюк

      Hello, Віктор! 🙂 Дякую за підтримку, я вже розмістив посилання на КРК на сторінці контакти ВелоКосова. Не впевнений на рахунок багатоденних маршрутів, бо наразі, ми катаємо одноденні велотріпи, в основному по вихідних, тому що в будні всі на роботах. Ціни на проживання підкаже Ростислав.

  2. burkut

    іноді краще , щовлада ігнорує. зараз я сижу ідумаю, як би відбитись від “допомоги” влади, бо від тієї допомоги можна зіпсувати все діло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *