Маркування туристичних маршрутів — безпека життя туристів

Літо — це пора відпочинку та оздоровлення. А для якісного відпочинку важливо подбати  про розвиток туристичної інфраструктури: комфортні садиби та готелі, кафе та ресторани, де можна поласувати місцевою кухнею, облаштовані місця для відпочинку, а для мандрівок горами — розроблені маршрути.

Безпека туристів — це важливий чинник розвиток туризму в районі, тому маркуванню маршутів приділяють велику увагу на Косівщині. До даної роботи були залучені професіонали в цій справі, а саме: працівники косівського пошуково-рятувального пункту та волонтери, які щиро вболівають за розвиток туризму в Косові.

Розпочалося літо і кількість туристів збільшилась. Промарковані маршрути користуються популярністю, адже вони дають можливість побачити красу Карпат, історичні місця, стародавні святилища, поспілкуватися з місцевими жителями.

Детальний опис промаркованих маршрутів та контакти осіб, які зможуть бути провідниками буде розміщено на сайті ВелоКосів, МапаКосів та інформаційних щитах.

А якщо ви полюбляєте мандрувати горами самостійно, то вказівники та GPS-треки допоможуть вам комфортно та безпечно пройти обраний маршрут та отримати максимальне задоволення від мандрівки!

Запрошуємо всіх до активного відпочинку на Косівщині!

Ростислав Мартинюк
координатор проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *