До Зарваниці — на велосипедах!

Люба громадо Косівщини!

З ласки Божого допусту та зі священичим благословенням знову маємо приємність радо запросити християнську молодь та усіх бажаючих людей доброї волі (починаючи від 14-ти років) до участі у цьогорічній Велопрощі до святого і визначного християнського місця — Духовного Марійського Центру, що в с. Зарваниці на Тернопіллі, де Пречиста Богородиця об’явилася у чудотворному образі.

Цьогорічна проща відбуватиметься від п’ятниці 12 липня до неділі 14 липня.

«Без Бога — ні з порога, ні до порога», — каже народна приказка. Саме до такої прочанської подорожі — «від порогу нашого дому до порогу Царства» — ми і запрошуємо долучитися кожного з вас.

Місією і змістом цієї молитовно-паломницької акції є гасло «Християнська молодь за здоровий спосіб життя, незалежність і свободу». Цим кроком і вчинком ми хочемо завдати удару курінню, наркоманії, ліні, азарту і лихварству, марнолюбству і марнотратству та іншим злим і шкідливим звичкам, які руйнують життя, дароване Богом, нищать зв’язок нашої спільноти з Господом, шкодять сім’ям, родинам і всьому народові.

У дорозі до Марійського Духовного Центру і перед самим чудотворним образом Зарваницької Божої Матері ми спільно молитимемось і благатимемо у Пречистої Діви Марії, щоб отримати потрібні ласки від Бога в цьому намірі.

Велопрощу супроводжуватимуть медична та технічна допомоги, а також — міліційний дорожній патрульний супровід (за сприянням Косівської РДА та органів місцевої влади). Повернення велосипедів відбуватиметься автомобілем, а учасників-велопрочан — автобусом, тому передбачаються певні матеріальні витрати на цей захід.

Якщо Бог дозволить діждати в мирі і здоров’ї, то Велопрощу розпочнемо виїздом після благословенного молебню о 5 годині у п’ятницю 12-го липня.

Про організаційні питання слід дізнатися під час особистої зустрічі з організаторами — запис проводитиметься до 11 липня 2013 р.

Реєстрація та інструктаж — 12 липня 2013 р. біля церкви Святого Василія Великого за адресою: м. Косів, вул. Б. Хмельницького, 60, (на Москалівці).

За довідками телефонуйте: 067-3693137; 067-9241131; 2-45-90 (дзвіниця церкви).

Отже, пропонуємо, уже відтепер, готувати добрі побожні наміри, хороший настрій і справні велосипеди.

З повагою, координатор Велопрощі
Олександр Тіца.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *