Велопроща «Косів — Зарваниця 2016»

Люба громадо міста Косів і Косівського району. Слава Ісусу Христу!

Для тих «хто в темі» і для усіх їхніх друзів, спішу сповістити, та прошу поширити звістку про те, що і цього року відбуватиметься чергова «Велопроща Косів — Зарваниця 2016» на традиційну Всеукраїнську Молодіжну Прощу УГКЦ у освяченому відпустовому місці Об’явлення чудотворного образу Діви Марії у Зарваниці.

Велопроща Косів Зарваниця 2016

Цього разу запрошую до участі так само усіх християн нашого краю, а також усіх бажаючих людей доброї волі без огляду на стан віросповідання, віком від 14-ти років.

Про деталі та організаційні моменти щодо організаційних умов підготовки і участі у спільній Велопрощі, запрошую ознайомитися на сторінках Косівського сайту «ВелоКосів», а заодно і перегляньте історію минулих наших молитовно-відпочинкових пригод, якщо пошукаєте в «Гуглі» все про «Велопроща Косів – Зарваниця» і тут.

Усі безпечні та сприятливі для Вашого добра вимоги, поради і рекомендації щодо участі у Велопрощі є незмінними, як і впродовж усіх попередніх шести Велопрощ. Гасло і наміри Прощі також залишаються сталими: «Молитва про звільнення від залежностей різного шкідливого стану та пропаганда здорового способу життя молоді; та спільна молитва про добро, мир і достаток для всієї громади міста Косів і Косівського району».

Виїзд з Косова буде у четвер 14-го липня о 7-й год. ранку, і повертатимемося у неділю 17-го липня 2016 року.

Маршрут, як і минулого року, буде проходити через с. Погоня, де зупиняємося на нічліг у монастирі Успіня Богородиці, ігуменом в якому служить наш земляк отець Никодим Гуралюк, котрий залюбки нас гостив минулого року і запрошував на цей рік.

Косів – Спас – Коломия – Погоня – Монастириська – Бучач – Зарваниця.

Сподіваюся, що спільними зусиллями нашої влади також матимемо супровід безпеки від дорожньої поліції, медичної допомоги і з технічної допомоги. Усі необхідні речі будуть везти в авто, повернення велосипедів до Косова буде здійснено мікроавтобусом, а самі повертатимемося згідно ситуативних обставин, або найнятим автобусом або власним транспортом зі своїми прочанами.

Запрошую до попередньої реєстрації та для зголошення про участь, і з запитаннями щодо умов підготовки, за номером телефону: 067-9241131; 066-9013258; або в Фейсбук чи вКонтактах до координатора Велопрощі: Тіца Олександр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *