Підтримайте проект Фолькнерів!

Вас вітають Фолькнери та сподіваються, що у Вас все добре 🙂

Просимо трохи Вашої уваги та по можливості допомоги.

Як Ви знаєте, ми щороку здійснюємо етнографічну експедицію на велосипедах, в якій збираємо рідкісні фольклорні пісні України та інших країн, а також знімаємо про це кіно. Через два місяці ми плануємо старт четвертої експедиції власного проекту «Двоколісні хроніки». Поїдемо від Чорного до Білого моря через Україну, Білорусь, Росію та Фінляндію. Це має бути наймасштабніша та найцікавіша з усіх наших експедицій.

Чому ми пишемо про це Вам? Тому що саме зараз ми збираємо кошти на створення сайту проекту, де хочемо розмістити для вільного доступу зібрані етнографічні матеріали з усіх експедицій, а також на оновлення відеотехніки для створення фільму. На сайті «Велика Ідея» розміщено наш проект, де кожен бажаючий може підтримати його фінансово, пожертвувавши хоча б одну гривню. Необхідна сума для учасників проекту є досить суттєвою, але для громади однодумців — це незначні витрати.

Також це може бути і нефінансова допомога: наприклад, поширення проекту в мережі, рекомендація друзям, знайомим…

Звісно, цей лист ні до чого Вас не зобов’язує, але в будь-якому разі ми Вам вдячні.

З повагою,
Ярина Квітка, Володимир Муляр та гурт Фолькнери

5 коментарів до запису “Підтримайте проект Фолькнерів!”

  1. burkut

    Як набридли всі ці намагання щось виклянчити. Лайкніть, проголосуйте ще щось.
    При цьому ви всі піарите банально тих, хто організовує ті дурнуваті проекти, де виграють не ті, хто краще, а ті, в кого більше можливостей залучити лайкерів. Так от проводять ті конкурси виробники шкідливої бурди і ви їх рекламуєте. Якщо це ті 30 срібряників, яких вам не вистачає – ваша справа.

  2. Ростик

    Фолькнери насправді класні , мають велике серце і думаю, що не зібравши грошей, всеодно, рвануть в чергову подорож-пригоду. І таке: а хто ж підтримає українське, як не ми, і до кого Вони мали б звертатись, як не до нас? Від себе прошу: хто може підтримайте , гроші на вітер точно не підуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *